Kırıkkalespor'a 25 bin lira yardım

Kırıkkalespor

Ankara'da yaşayan Kırıkkaleli iş adamı Orhan Kılıç Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın aracılığıyla Kırıkkalespor'a maddi ve manevi destek verdi. Kılıç, Kırıkkalespor'un hak ettiği yere gelmesi için maddi ve manevi desteğe devam edeceği söyledi.

DESTEK ARAYIŞLARI

Kırıkkalespor’un içinde bulunduğu ekonomik sıkıntının çözümü için destek arayışları sürüyor. Bu konuda kulüp yöneticileri ile görüşerek sürpriz yapacağını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı sözünü tuttu. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın aracılığıyla Ankara’da bilişim sektöründe çalışma yapan Kırıkkaleli iş adamı Orhan Kılıç Kırıkkalespor’a hem maddi destek verdi.

Kötü Alışkanlıktan Uzak Tutuyoruz  

Kulüp binasına Kulüp Başkanı Metin Karakuş ve yöneticiler tarafından karşılanan Orhan Kılıç’a Kulüp Başkanı Metin Karakuş, tarafından Kırıkkalespor hakkında kısa bir bilgi verildi. Başkan Karakuş, ekonomik olarak sıkıntının ana kaynağını geçtiğimiz yıllarda yöneticilik yapan ve alacaklarına temlik koyduran yöneticiler olduğunu söyledi. Karakuş “Kırıkkalespor bu şehrin tek temsilcisi. Kulüp bünyesinde 5 amatör spor kulübü ve yaklaşık 600 sporcuya yer temininde bulunuyoruz. Kırıkkalespor olarak geniş bir taraftar kitlemiz var. Bu şehirdeki gençlerin büyük ilgisi var. Gençleri kulüple ilgilenmeleri sağlıyor ve kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz. Bu anlamda yaklaşık iki bin genci kötü alışkanlıktan uzak tutuyoruz. Kırıkkalespor’un mazisindeki başarıları tekrar yaşatmak için yönetici arkadaşlarımızla elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Sizin gibi saygıdeğer ve memleketine sahip çıkan iş adamlarımızın desteği ile bunu başaracağımıza inanıyorum. İlk yarıyı istediğimiz yerde bitirmedik ama şampiyonluk için hala şansımız devam ediyor. Bu şansıda sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İLKLERİ YAŞATAN KULÜP

İş adamı Nadir Orhan Kılıç Kırıkkalespor’un tarihinde hep şehre ilkleri yaşatan kulüp olduğunu. Türkiye’de ilk kez formasında üç rengi bulunduran kulüp olduğunu, sekiz sezon kendi sahasında mağlubiyet almayan bir kulüp olduğunu söyledi.  Kılıç   “ Hemşerilerim tarafından böyle bir sıcak şekilde karşılanmak beni çok sevindirdi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile iki gün önce görüştük. Kendisi kulübün durumundan söz ederek bizden kulübe maddi anlamda yardım edip edemeyeceğimizi sordu. Bizde memleketimizin takımına bir nebze olsun yardım edebileceğimiz söyledik. Bugünde kulüp binasına geldik. Spor yöneticiliği kulüp yöneticiliği çok zor iş. Ben bunu büyük bir şirketi yönetmek gibi görüyorum. Çok masraflı bir iş. Elinizdeki ürün gündemden düştüğü zaman ekonomik olarak sıkıntı başlar ticarette spor işi de böyle. Ama gördüğüm kadarı ile Kırıkkalespor büyük bir rağbet görüyor. Başkanımızın söylediği kadarı ile de gençleri kötü alışkanlıktan koruma gibi bir misyonu da var. Bu beni fazlası ile sevindirdi. Kırıkkalespor’un başarı elde etmesi için elimden gelen desteğe de hazırım” şeklinde konuştu.

25 BİN LİRALIK YARDIM

İş adamı Orhan Kılıç daha sonra 15 bin lirası kendisine ait olmak üzere 10 bin lirası da Kırıkkaleli bir iş adamına ait olmak üzere 25 bin liralık yardım çekini Kulüp başkanı Metin Karakuş’a verdi.



İLHAT
1.01.2015 22:20:37
YARDIM EDECEK YERMİ BULAMAMIŞ İŞ ADAMI. KIRIKKALE DE MUHTAÇ İNSAN MI KALMADI ACABA.

KIRIKKALELİ...
8.01.2015 10:31:17
ADAM YARDIM ETSE SUÇ, YARDIM ETMESE SUÇ...

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ